Jouw automatiseerplan uitvoeren

Automatiseren kan de next step zijn voor je bedrijf. Jij hebt redelijk helder wat je zou willen automatiseren (of niet) maar zou graag ondersteuning hebben bij de uitvoeren. En yes, here I am! Samen gaan we kijken welke puzzelstukjes er ingesteld moeten worden om jouw het ondernemersleven een stuk gemakkelijker te maken. Nieuwsgierig wat ik precies voor je kan betekenen? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Michelle-van-Zwieten-Mailblue expert - Active Campaign

De voordelen van de uitvoering uitbesteden

Hou de tijd over voor andere werkzaamheden (er staat al genoeg op het lijstje toch?)

Geen houtje touwtje werk maar een goede basis

Geen kostbare energie en tijd besteden aan uitzoeken, puzzelen en proberen

Automatiseringen die werken en precies doen wat jij wilt

Geen frustratie omdat de systemen niet doen wat jij wilt instellen (leave it to me)

Jij weet waar je aan toe bent en hoe het werkt omdat ik het je uitleg

Automatiseer startpakket

Yes! Jij wilt starten met automatiseren en ik ga je helpen om de eerste automatiseringen op te zetten zodat er een goede basis staat. Vanuit hier kun je verder bouwen.

Wat zit er in het automatiseer startpakket?

Het instellen van de koppeling tussen je webshop & Mailblue;

Het instellen van de koppeling tussen Calendly & Mailblue;

Het instellen van de koppeling tussen je webshop & je leeromgeving;

Een verslag van wat ik precies heb gedaan en hoe het werkt zodat je later alles nog rustig kunt teruglezen;

Een maand support zodat jij nog al je vragen over deze 3 koppelingen kunt stellen via e-mail of whatsapp;

Prijs: €365 excl. btw

LET OP: Afhankelijk van welke systemen je gebruikt kunnen er extra kosten bijkomen

Automatiseren / Optimaliseren op maat

Jij wilt aan de slag met automatiseren. Je hebt redelijk helder wat je wilt (of juist nog niet) maar ziet en voelt dat er mogelijkheden zijn voor jou. Je hebt alleen geen zin om in al die nieuwe (technische) materie te duiken?! Ik kan en wil je helpen. Samen kijken we wat er nodig is en welke stappen we gaan nemen zodat jij minder taken handmatig hoeft te gaan doen binnen jouw bedrijf. Alles is mogelijk, ook als het om 1 koppeling of automatisering gaat.

Ik stel voor jou een plan op naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek. Helemaal op maat naar jouw bedrijf. Nadat jij de benodigde onderdelen hebt aangeleverd ga ik aan de slag!

€ – Surprise! Wist je dat maatwerk echt niet zoveel hoeft te kosten als het woord zelf misschien zegt? Neem contact op en laten we het bespreken!

Prijs vanaf: €99 excl. btw

Wat klanten zeggen

De samenwerking met Michelle was ontzettend fijn. Ze is goed in wat ze doet. De communicatie was ook top! Wanneer ik mijn zaken niet op tijd af had, was Michelle hier super meegaand in. Wanneer er nog meer geautomatiseerd moet worden binnen mijn bedrijf, laat ik dit zeker door Michelle doen!

Dominick

Digital Nomad Do

Michelle heeft een aantal processen voor mij geautomatiseerd, zoals installatie van diensten in mijn webshop met koppeling aan mijn boekhoudsysteem, afspraken inplannen en mailopvolging. Het was een omvangrijke klus. Maar wat heeft Michelle dat goed opgepakt! Zij werkt zorgvuldig en snel, denkt mee over mogelijkheden en oplossingen, en kan goed de vertaalslag maken van techniek naar voor mij begrijpelijke taal. Ook de communicatie tussen Michelle en mijn webbouwer verliep soepel. Ik ben heel blij met het resultaat van haar inspanningen, waardoor ik nu veel tijd bespaar. Een aanrader!

Nathalie

Nathalie van Dam

Michelle denkt goed met je mee hoe iets beter kan in je bedrijf en geeft ook suggesties als zij een beter alternatief in gedachten heeft dan je zelf had. Vervolgens helpt ze ook volledig met de implementering daarvan en is ze goed bereikbaar voor eventuele vragen die je nog hebt.

Sharon

Lady Lawyer