Aan de slag met automatiseren

Automatiseren kan de next step zijn voor je bedrijf. Wil jij aan de slag met automatiseren, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of ben je al begonnen maar weet je niet of je het goed hebt ingericht? Samen gaan wij kijken óf automatiseren geschikt is voor jouw bedrijf en welke puzzelstukjes we dan het beste in elkaar kunnen leggen. Ik geef je advies waarna je vervolgens zelf aan de slag kunt of ik kan het voor je oppakken. Nieuwsgierig wat ik precies voor je kan betekenen? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

De voordelen van automatiseren

Schep helderheid binnen je bedrijf door in je processen en workflows te duiken

Werk efficiënter

Doe alleen nog maar de werkzaamheden die je wél leuk vindt

Hou meer tijd over voor je klanten en sales

Maak je processen beter meetbaar

Focus op de groei van jouw bedrijf omdat je minder handmatig hoeft te doen

Maak je bedrijf schaalbaar

De automatiseer mogelijkheden zijn eindeloos

Welke mogelijkheden er zijn voor jou hangt volledig af van jouw bedrijf, je doelgroep en je werkzaamheden. Samen met jou bekijk ik graag welke puzzelstukjes we voor jouw bedrijf in elkaar kunnen leggen. Wil je gaan automatiseren? Dan is het handig om te kijken naar welke taken jij op dit moment handmatig oppakt. Welke taken zijn herkenbaar voor jou?

Heb jij een online cursus waarbij je iedere cursist nog handmatig mailt en toelaat tot de omgeving?

Voeg jij iedere aankoop in jouw webshop handmatig toe aan een excelsheet?

Verzamel jij keer op keer al de emailadressen op een excelsheet en stuur jij die handmatig vanuit outlook een mail?

Mail jij heen en weer voor het maken van afspraken met je coachees, leads, klanten?

Heb jij een webshop of bestellen klanten je producten per formulier?

Stuur jij downloadbare producten continue handmatig toe?

Maak jij handmatig een factuur aan als je een product hebt verkocht in je webshop

1. Start met automatiseren

 Automatiseer scan 

Doe je op dit moment veel, zo niet alles, handmatig in jouw bedrijf? Je wilt wel automatiseren maar ziet geen mogelijkheden? Of je ziet wel mogelijkheden maar weet niet waar te beginnen? Dan is de automatiseer scan voor jou perfect. Samen lopen wij jouw bedrijf door en kijken we naar de mogelijkheden.

Wat zit er in een automatiseer scan?

Een uitgebreide vragenlijst waarin jij al je frustraties, taken en knelpunten kwijt kunt ter voorbereiding;

Een deep dive videocall van 45 minuten via Zoom waarin we onderzoeken waar de knelpunten zitten binnen jouw bedrijf en waar we kunnen zorgen dat jij meer tijd terugkrijgt door te automatiseren;

Een verslag van de vragenlijst en ons deep dive gesprek zodat je later alles nog rustig kunt teruglezen;

Je ontvangt daarbij 3 adviezen op maat van processen die jij kunt automatiseren binnen jouw bedrijf zodat jij gelijk aan de slag kan.

Prijs: €109 excl. btw

Automatiseer startpakket

Yes! Jij wilt starten met automatiseren en ik ga je helpen om de eerste automatiseringen op te zetten zodat er een goede basis staat. Vanuit hier kun je verder bouwen.

Wat zit er in het automatiseer startpakket?

Het instellen van de koppeling tussen je webshop & Mailblue;

Het instellen van de koppeling tussen Calendly & Mailblue;

Het instellen van de koppeling tussen je webshop & je leeromgeving;

Een verslag van wat ik precies heb gedaan en hoe het werkt zodat je later alles nog rustig kunt teruglezen;

Een maand support zodat jij nog al je vragen over deze 3 koppelingen kunt stellen via e-mail of whatsapp;

Prijs: €365 excl. btw

LET OP: Afhankelijk van welke systemen je gebruikt kunnen er extra kosten bijkomen

Automatiseren op maat

Jij wilt aan de slag met automatiseren. Je hebt redelijk helder wat je wilt (of juist nog niet) maar ziet en voelt dat er mogelijkheden zijn voor jou. Je hebt alleen geen zin om in al die nieuwe (technische) materie te duiken?! Ik kan en wilje helpen. Samen kijken we wat er nodig is en welke stappen we gaan nemen zodat jij minder taken handmatig hoeft te gaan doen binnen jouw bedrijf. Alles is mogelijk, ook als het om 1 koppeling of automatisering gaat.

Ik stel voor jou een plan op naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek. Helemaal op maat naar jouw bedrijf. Nadat jij de benodigde onderdelen hebt aangeleverd ga ik aan de slag!

€ – Surprise! Wist je dat maatwerk echt niet zoveel hoeft te kosten als het woord zelf misschien zegt? Neem contact op en laten we het bespreken!

2. Start met optimaliseren

 Optimalisatie scan 

Ben je zelf aan de slag gegaan met automatiseren en het koppelen van systemen? Wat tof! Je bent alleen benieuwd of je het goed hebt aangepakt en of je er wel alles uithaalt? Voor je gevoel heb je maar wat gedaan en mist er een goede basis? Laat mij de Optimalisatie scan uitvoeren zodat we je twijfels kunnen wegnemen en tegelijk kunnen kijken waar we je automatiseringen kunnen optimaliseren.

Wat zit er in een optimalisatie scan?

Een uitgebreide vragenlijst waarin jij al je twijfels en knelpunten kwijt kunt ter voorbereiding;

Een scan door jouw koppelingen zodat ik een duidelijk beeld heb van de huidige situatie en ik jou duidelijke actiepunten kan geven;

Een uitgebreid verslag van al mijn bevindingen en verbeterpunten na een duik in jouw koppelingen zodat je alles later nog eens rustig terug kunt lezen;

Een adviesgesprek via Zoom van 60 minuten waarin we de volledige analyse bespreken en de actiestappen helder krijgen zodat jij meteen aan de slag kan;

Prijs: €420 excl. btw

Optimaliseren op maat

Jij wilt verder met nog automatiseren. Je hebt redelijk helder wat je wilt, je ziet het alleen niet zitten om in al die nieuwe (technische) materie te duiken?! Ik kan en wil je helpen. Samen kijken we wat er nodig is en welke stappen we moeten nemen zodat jij minder taken handmatig hoeft te gaan doen binnen jouw bedrijf. Alles is mogelijk, ook als het om 1 koppeling of automatisering gaat.

Ik stel voor jou een plan op naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek. Helemaal op maat naar jouw bedrijf. Nadat jij de benodigde onderdelen hebt aangeleverd ga ik aan de slag!

€ – Surprise! Wist je dat maatwerk echt niet zoveel hoeft te kosten als het woord zelf misschien zegt? Neem contact op en laten we het bespreken!

Wat klanten zeggen

“Michelle heeft me enorm goed geholpen met het technische gedeelte van het inrichten van mijn funnel en het aanmaken van verschillende automatiseringen. Wat een rust heeft dat me gegeven! Dankjewel. Aanrader:)”

Marissa

The Money Mate

“Ik ben mega blij met Michelle. Ze helpt mij met alle technische aspecten van mijn bedrijf. Koppelingen tussen website & mailblue, betaalprogramma’s, nieuwsbrieven, funnels. Wat een verademing! Ze reageert altijd heel snel en ik kan haar ook tussendoor al mijn vragen stellen. Het werken met Michelle heeft mijn bedrijf in een stroomversnelling gebracht. Het geeft me zoveel meer rust, tijd en vertrouwen. Ik kan Michelle aan iedereen aanraden! Wat een topper!”

Anne

Anne Loosveld

“Het was een enorme uitdaging om alle systemen goed aan elkaar te koppelen (Plug & Pay, Zapier & Mailblue ), na een korte briefing stond alles goed als gereed. Michelle denkt mee, schakelt snel en heeft ook nog een video gemaakt die ik later kan terug kijken. Ideaal.”

Sanya

De Keizersnede Club