Hi, ik ben Michelle en een nerd!

Ik houd van uitdaging en kan mijzelf compleet verliezen in het ontdekken van nieuwe systemen, het uitzoeken van de juiste programma’s en uitproberen. Waar ik in het begin van mijn ondernemersavontuur dacht dat dit normaal was voor iedere ondernemer, ben ik er inmiddels achter dat juist systemen en techniek een grote frustratie vormen bij velen.

Maar als ik dan toch even heel eerlijk naar mijzelf terugkijk

… dan zat het nerd zijn er eigenlijk al wel veel langer in dan de start van mijn eerste bedrijf in 2018. Ik had het zelf gewoon niet echt helemaal door hoe ik met een bepaald gemak dingen altijd goed en snel onder de knie krijg. Laten we zeggen, het kwartje viel laat. Om precies te zijn: juni 2020, toen ik opnieuw een systeem zo snel snapte bij mijn nieuwe baan in loondienst dat ik een dag later al collega’s moest inwerken.

“Wellicht moet ik iets met mijn technische kant gaan doen?” Sprak ik uit en ik kreeg vooral: “Hè hè” en “Jaa eindelijk” of een “Yes do it!” uit mijn omgeving. Waar ik dacht dat de hele wereld mij zou tegenhouden kwam het support uit de meest onverwachte hoeken en ging het ineens bizar snel. Zo snel dat ik mijn nieuw baan in loondienst op kon zeggen en per 1 januari 2021 fulltime voor mijn bedrijf kon gaan.

Het begin bestond vooral uit heel veel uitproberen. Welke systemen vind ik leuk en waar wil ik andere ondernemers écht mee helpen? Vanuit mijn ervaring was er één ding wat bij mijzelf steeds terugkwam en wat ik anders wil voor mijn klanten…

In 2019 deed ik met mijn bedrijf Wereldmatch mee in een

ondernemerswedstrijd

Ik schopte het tot en met de halve finale. Een enorme prestatie, vooral voor mijzelf want in het middelpunt staan, laat staan presenteren, is niet echt helemaal mijn ding. Hoe positief alles ook was, er bleef 1 opmerking hangen. De reden waarom ik niet door was: Mijn concept was leuk maar niet schaalbaar want ik zou alles handmatig moeten doen op mijn manier. Wisten zij veel dat ik met mijn coach uit de wedstrijd allang ideeën had klaarliggen en we bewaarde voor een spetterende finale. Ik voelde geen support en blijkbaar dachten zij met mijn concept ook niet verder dan hun creatieve neus lang was. Er is zoveel meer mogelijk en toen vervolgens tante C(orona) langskwam werd dit bedrijf geboren en accepteerde ik mijn nerd zijn in hart en nieren.

Automatiseren hoeft niet ingewikkeld, moeilijk of vervelend te zijn. Het zijn handelingen die je nu handmatig doet gieten in de juiste systemen en deze aan elkaar koppelen waardoor jij bijvoorbeeld meer tijd over houd voor jouw concept en klanten. De kleinste dingen kunnen al verschil maken. Klinkt dat goed?

Ik wil jou laten ervaren en zien dat er veel meer mogelijk is op technisch vlak in jouw bedrijf. Ik wil jouw supporter zijn aan de zijlijn. Ik wil je adviseren en ondersteunen op het technisch vlak in jouw bedrijf. Ik geloof in mogelijkheden voor jou als ondernemer en jouw bedrijf en daarom gaan we samen puzzelen naar de opties die passen bij jou.

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Feitjes over mij

Ik kom uit een groot meidengezin. 3 zusjes & 2 cadeauzussen. Samen hebben we allemaal in 1 huis gewoond dus dat betekent een groot kippenhok met 7 vrouwen.

Ik woon en werk momenteel vanuit het mooie & fijne Valencia (Spanje). Samen met mijn vriend ben ik in februari 2022 dit avontuur aangegaan.

Ik hoor regelmatig uit mijn omgeving dat ik (te)veel vragen stel waar een ander überhaupt nooit aan gedacht zou hebben. Stukje pure interesse en vooral heel veel goed bedoelde nieuwsgierigheid (zelf heb ik het vaak niet eens door).

Het liefst geef ik ál mijn geld uit aan reizen. Uit mede die passie is het bedrijf Wereldmatch ontstaan.

Ik kan niet zonder een kleedje. Een deken op de bank, achter mijn bureau. Yes, zelfs met 30 graden vind je deze miep gewoon met een kleedje.

Geef mij een zak drop en deze is binnen korte tijd leeg, love it! Sowieso ben ik niet vies van lekker (buitenlands) eten, borrelhapjes, taartjes, (exotisch) fruit en avocado’s. Klein meisje, grote eetlust.

Ik verander per week, per dag en soms ongeveer per uur van favoriete land. Korte samenvatting: Ik voel mij meer dan thuis in Spanje, heeft een groot deel van Latijns-Amerika een flink stuk van mijn hart gestolen, houd ik van de afwisseling in Europa en van de heerlijke gekte in Azië.

Kiezen is niet mijn favoriete hobby, vooral niet in een restaurant of als het over de volgende reisbestemming gaat.

Wat klanten zeggen

“Michelle heeft zich verschillende softwaresystemen eigen gemaakt. En dat is heel fijn, want als ondernemer wil je liever niet teveel bezig zijn met de uitvoering van allerlei zaken. Daarnaast is Michelle ook nog eens heel betrokken bij haar werk. Ze stopt niet voor het af is! Kortom Michelle is een fijne samenwerkingspartner als je iemand zoekt die het technische gedeelte van je bedrijf op zich kan nemen.”

Melissa

de Handcoach

“Ik werk ondertussen al een aantal maanden samen met Michelle. En wat is Michelle een fijn en kundig persoon. Ze denkt altijd in mogelijkheden en pakt alles zorgvuldig aan. Ik ben zo dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen want ze denkt echt met me mee en komt altijd met oplossingen. Door haar heb ik zoveel rust en vertrouwen en weet ik dat het werk in goede handen is. Zelfs als ik met last minute ideeën kom staat ze altijd voor me klaar :). Ik zou echt iedereen Michelle aanraden want het is echt een top mens persoonlijk maar ook vakkundig.”

Dzanella

Dzanella Tihic

“Ik vond de samenwerking met Michelle enorm prettig. Ze gaf in de kennismaking al een samenvatting van wat ze kon doen en dubbelcheckte dat bij me. Behalve af en toe wat vragen, nam ze echt alles uit handen en dat was zo enorm prettig. Ik hoefde zelf dus niet veel tijd te stoppen in de verdere communicatie over mijn technische vraag. Het was me duidelijk dat ze weet wat ze doet en hoe ze dat voor jou zo goed mogelijk kan inzetten om je zo te ontlasten. Ik zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van haar hulp.”

Britt

Praktijk Bright

Zin om samen te gaan werken?

Wil je de mogelijkheden van het automatiseren binnen jouw bedrijf ontdekken? Ik denk met je mee en geef je advies. Welke mogelijkheden er zijn voor jou hangt volledig af van jouw bedrijf, je doelgroep en je werkzaamheden. Samen met jou bekijk ik graag welke puzzelstukjes we voor jouw bedrijf in elkaar kunnen leggen. Wil je gaan starten automatiseren want je doet op dit moment veel handmatig binnen jouw bedrijf? Dan is de Automatiseer scan een goede optie voor jou!

Wat zit er in een automatiseer scan?

Een uitgebreide vragenlijst waarin jij al je frustraties, taken en knelpunten kwijt kunt ter voorbereiding;

Een deep dive videocall van 45 minuten via Zoom waarin we onderzoeken waar de knelpunten zitten binnen jouw bedrijf en waar we kunnen zorgen dat jij meer tijd terugkrijgt door te automatiseren;

Een samenvatting van de vragenlijst en ons deep dive gesprek zodat je later alles nog rustig kunt teruglezen;

Je ontvangt daarbij 3 adviezen op maat van processen die jij kunt automatiseren binnen jouw bedrijf zodat jij gelijk aan de slag kan.

Prijs: NU €99 excl. btw