Wat klanten zeggen

Op deze pagina ben ik trots. Je leest hier namelijk de testimonials die ik van mijn klanten heb mogen ontvangen. Inmiddels heb ik met vele fantastische ondernemers mogen samenwerken. Diverse projecten, opdrachten en uitdagingen. Wat vonden mijn klanten van onze samenwerking? Zij schreven het op en jij leest het hier!

“In de aanloop van de lancering van mijn cursus merkte ik dat ik met steeds meer online systemen ging werken om mijn business te automatiseren.
Het idee is dat alles daardoor makkelijker werd, alleen kostte het mij veel tijd om alle nieuwe systemen tegelijk te leren en in te richten op de juiste manier. Daarom ging ik op zoek naar hulp om dit uit te besteden. Zo kwam ik bij Michelle terecht.

Na een kennismaking kreeg ik een heel overzichtelijk stappenplan van de werkzaamheden die ze ging uitvoeren en voordat ik het wist waren de eerste instellingen al gemaakt. Het contact verliep soepel, snel en professioneel. Na afronden van de opdracht kreeg ik van Michelle filmpjes met uitleg over wat ze allemaal had gedaan en hoe ik zelf bepaalde instellingen kan wijzijgen. Dit is super fijn en gaf mij voldoende info om er zelf mee verder te gaan.

Het heeft mij super veel tijd bespaart en ik ben zelf alle systemen leuk gaan vinden omdat ik er door Michelle makkelijk mee kan omgaan.

Kan je zelf ook niet meer het overzicht houden tussen alle systemen en wil je een fijne klantenreis neerzetten, dan kan ik Michelle zeker aanraden!”

Linda

Volgers Academy

“Michelle heeft voor mij mijn online leeromgeving in Huddle opgezet, de koppeling gemaakt met Plug and Pay, en een Mailblue automatisering ingericht. Enorm blij mee, want wat scheelt me dat veel tijd en werk! Zonder Michelle’s hulp was mijn online tekencursus waarschijnlijk nog steeds niet te koop geweest, dus ik ben enorm blij dat ik -ondanks dat ik pas net begonnen ben en een beperkt budget heb- de keuze heb gemaakt dit aan Michelle uit te besteden. De samenwerking is ook heel goed bevallen. Michelle is erg flexibel en de lijntjes zijn kort. Ik maak in de toekomst zeker nog eens gebruik van haar diensten!”

Inge

Inge's Illustrations

“Wat fijn om met Michelle samen te werken. Ik ben blij dat ik haar heb benaderd voor de automatisering van processen in mijn bedrijf. Elke stap denkt ze mee en doet ze waardevolle suggesties. Haar vriendelijkheid, goede uitleg en expertise maken dat ik haar van harte aanraad wanneer je als ondernemer hulp zoekt.
Dankjewel, Michelle!”

Kimke

Kimke teaches Tidy

“Michelle heeft mij ontzettend goed geholpen met de inrichting van mijn online cursus op Huddle en het automatiseringsproces met alle systemen. Bij mijn eerste online cursus over zakelijk tekenen heb ik dit allemaal zelf gedaan, maar het kost mij zoveel tijd en moeite. Die tijd en energie besteed ik liever aan dingen waar ik echt goed in ben. En het automatisering aan iemand die daar een ster in is: zoals Michelle. Het is zo fijn als de processen goed zijn ingericht en dat het je helpt. Ik raad Michelle zeker aan als je op zoek bent naar iemand die het technische gedeelte van je online cursus uit handen neemt en je daarover kan adviseren. Ik kom zeker vaker terug!”

Stefanie

Schetsfabriek

“Ik ben heel blij met de automatiseringen die Michelle voor mijn bedrijf heeft gemaakt. Het is zo fijn dat zij mee heeft gedacht om meer in mijn bedrijf te automatiseren, waardoor ik meer tijd bespaar. Tijd die ik liever inzet voor mijn cliënten of voor mijn gezin. Voordat ik in contact kwam met Michelle deed ik iedere stap in het klantproces zelf en nu gaat het volledig automatisch. Michelle denkt mee, geeft advies en levert een fantastische op maat gemaakte automatisering. Ik merk nu al dat ik zoveel tijd heb bespaard. Dank je wel!”

Saskia

Saskia Huizer

“Michelle heeft een aantal processen voor mij geautomatiseerd, zoals installatie van diensten in mijn webshop met koppeling aan mijn boekhoudsysteem, afspraken inplannen en mailopvolging. Het was een omvangrijke klus. Maar wat heeft Michelle dat goed opgepakt! Zij werkt zorgvuldig en snel, denkt mee over mogelijkheden en oplossingen, en kan goed de vertaalslag maken van techniek naar voor mij begrijpelijke taal. Ook de communicatie tussen Michelle en mijn webbouwer verliep soepel. Ik ben heel blij met het resultaat van haar inspanningen, waardoor ik nu veel tijd bespaar. Een aanrader!”

Nathalie

Nathalie van Dam

“Ik kwam in aanraking met Michelle via een masterclass in een programma dat ik volgde. Ik was meteen enthousiast om haar kennis en kunde te zien. Toen ik zelf aan de slag wilde om handmatig werk te verminderen, wist ik dus meteen bij wie ik moest zijn. Ik zou zeker aanraden om met Michelle te werken. Ze legt dingen duidelijk uit en denkt met je mee over jouw eigen praktijk. Dus heb je wel wat beters te doen dan duizend keer hetzelfde handmatig doen? Je hebt de hulp gevonden!”
Leonie

Run Your Day

“Mijn samenwerking met Michelle heeft mij tijd opgeleverd. Tijd om te doen waar ik goed in ben in mijn bedrijf. En Michelle doet waar zij goed in is in mijn bedrijf. Echt super! Ze denkt mee, en komt met fijne oplossingen om werkzaamheden te automatiseren en overzichtelijker te krijgen. In het begin vond ik het doodeng om het uit handen te geven. Maar door de heldere communicatie loopt het altijd goed en weet Michelle precies wat ik bedoel. En legt ze het ook nog eens duidelijk uit.”

Kim

Kim Ooms

“Ik kwam bij Michelle omdat ik heea met betrekking tot mijn webshop en onlineprogramma wilde automatiseren. Ik wilde dit zelf niet doen omdat het tijdrovend en bepaalde deskundigheid vraagt. Ik ben met Michelle gaan werken omdat zij de kennis en de kunde heeft en ik ook van andere ondernemers positieve aanbevelingen kreeg over haar. Dit heeft zij geheel waargemaakt, ze denkt mee, werkt snel, communicatie is prettig en ze doet haar werk goed. Veel ondernemers willen alles zelf doen, dit mag natuurlijk, maar ik denk zelf dat door dit soort zaken uit te besteden je je kunt bezighouden met je ‘corebusiness’. Dus wil je tijd besparen, dan gun ik je een Michelle.

Naomi

Imago Dei Counseling

“Het was een enorme uitdaging om alle systemen goed aan elkaar te koppelen (Plug & Pay, Zapier & Mailblue ), na een korte briefing stond alles goed als gereed. Michelle denkt mee, schakelt snel en heeft ook nog een video gemaakt die ik later kan terug kijken. Ideaal.”

Sanya

De Keizersnede Club

“Mijn bedrijf groeit ontzettend hard dus ik wilde professionaliseren. Ik wilde mijn onboarding optimaliseren en automatiseren en via via kwam ik terecht bij Michelle. Michelle denkt actief mee met je proces. Ze beet zichzelf er in vast en zocht alles goed uit. Inmiddels heeft Michelle het hele technische stuk ingericht. De onboarding is nu geautomatiseerd en dit bespaart mijn team heel veel tijd waardoor zij meer klanten kunnen gaan helpen. Daarnaast staat het ook nog eens super professioneel. Ik ga Michelle voor meer technische klussen inhuren en ik raad haar ontzettend aan.”

Linda

De Ontslagexpert

“Michelle is fantastisch! Ze reageert en helpt snel. Doet het beter dan dat wij zelf zouden kunnen en zorgt er dan ook nog eens voor dat wij het daarna snappen. We kunnen altijd vragen stellen en door Michelle’s flexibiliteit worden technische zaken veel sneller geregeld. Daardoor kunnen wij veel meer uit onze lanceringen halen en meer klanten helpen. Michelle inschakelen is een enorme upgrade geweest voor ons bedrijf.”

Ingèr & Mark

Social Media Coach

“Ik ben mega blij met Michelle. Ze helpt mij met alle technische aspecten van mijn bedrijf. Koppelingen tussen website & mailblue, betaalprogramma’s, nieuwsbrieven, funnels. Wat een verademing! Ze reageert altijd heel snel en ik kan haar ook tussendoor al mijn vragen stellen. Het werken met Michelle heeft mijn bedrijf in een stroomversnelling gebracht. Het geeft me zoveel meer rust, tijd en vertrouwen. Ik kan Michelle aan iedereen aanraden! Wat een topper!”

Anne

Anne Loosveld

“Michelle heeft mij geholpen met het inrichten van mijn Mailblue en mijn emailfunnel. Ik heb haar ervaren als een professionele vrouw met een prettige persoonlijkheid. Zij is zeer klantgericht en denkt mee met de vragen die ik heb. Daarnaast is zij creatief en reageert pro-actief. Ik kan het van harte aanbevelen om met haar te werken.”

Emmy

Vrouw en Essentie

“Michelle is warm en professioneel en dat was de reden voor mij om met haar samen te werken. Ze heeft me snel en goed geholpen met een aantal automatiseringen voor mijn bedrijf Hey Fotograaf. Ik raad haar 100% aan!”

Claudia

Hey Fotograaf

“Michelle heeft zich verschillende softwaresystemen eigen gemaakt. En dat is heel fijn, want als ondernemer wil je liever niet teveel bezig zijn met de uitvoering van allerlei zaken. Daarnaast is Michelle ook nog eens heel betrokken bij haar werk. Ze stopt niet voor het af is! Kortom Michelle is een fijne samenwerkingspartner als je iemand zoekt die het technische gedeelte van je bedrijf op zich kan nemen.”

Melissa

de Handcoach

“Je bent helder in wat wel en niet kan. Je beantwoordt eventuele vragen al voordat ik ze kan hebben, en dat is handig met iets waar je als klant – in mijn geval – zelf te weinig van weet. Ben blij met je hulp en de volgende keer weet ik wie ik weer inschakel.
Dankjewel!”

Judith

Tante Agaath

“De samenwerking met Michelle was ontzettend fijn. Ze is goed in wat ze doet. De communicatie was ook top! Wanneer ik mijn zaken niet op tijd af had, was Michelle hier super meegaand in. Wanneer er nog meer geautomatiseerd moet worden binnen mijn bedrijf, laat ik dit zeker door Michelle doen!”

Dominick

Digital Nomad Do

“Michelle heeft me geweldig goed geholpen met mijn online quiz ‘Zelf uitgeven of een uitgever vinden?’ door het quizprogramma te koppelen aan mijn WIX website en aan MailBlue. Nu krijgt elke deelnemer extra tips per mail aan de hand van de uitslag van de quiz! Het was heel fijn dat Michelle voor me uitzocht hoe dit het beste kon. Daarbij denkt ze niet in problemen maar kijkt ze telkens naar de beste, betaalbare oplossing.”

Eveline

Schrijfcoach Eveline Broekhuizen

“Ik vond de samenwerking met Michelle enorm prettig. Ze gaf in de kennismaking al een samenvatting van wat ze kon doen en dubbelcheckte dat bij me. Behalve af en toe wat vragen, nam ze echt alles uit handen en dat was zo enorm prettig. Ik hoefde zelf dus niet veel tijd te stoppen in de verdere communicatie over mijn technische vraag. Het was me duidelijk dat ze weet wat ze doet en hoe ze dat voor jou zo goed mogelijk kan inzetten om je zo te ontlasten. Ik zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van haar hulp.”

Britt

Praktijk Bright

“Everything is figureoutable, maar op sommige vlakken kan je gewoon een stuk sneller stappen zetten als je ze uitbesteed aan een expert. Denk aan het inrichten van een mailfunnel, het aan de achterkant inrichten van een online Masterclass, en het aan elkaar koppelen van bepaalde systemen. En laat Michelle nou nét de persoon zijn die dat niet alleen heel goed kan, maar het ook nog zichtbaar leuk vindt en daardoor een hele fijne energie uitstraalt. Michelle denkt zowel op uitvoerend als strategisch niveau met je mee en zorgt dat ik me met een gerust hart kan focussen op die dingen waar IK dan weer het meest blij van word. Ik gun elke ondernemer een Michelle in zijn of haar bedrijf!”

Laura

Laura van der Velden

“Ik heb een haat liefde verhouding met techniek en systemen omdat ik namelijk zelf weinig geduld heb. Door mijn oproepje op Facebook kwam jij op mijn pad. Tijdens onze eerste gesprek merkte ik meteen dat jij verstand van zaken had en dat ik het met een gerust hart aan jou kon uitbesteden. Ik vind het heel erg fijn dat jij snel bent in jouw communicatie en dat jij je niet uit het veld laat slaan als de techniek niet meteen werkt zoals wij dat hadden bedacht. Jij zoekt door totdat je een oplossing hebt gevonden. En precies voor dat stuk heb ik jou voor nodig en dat geeft mij heel veel rust. Ik hoef zelf mijn hoofd niet meer te breken over ingewikkelde funnels en koppelingen. Geen frustraties en onrust meer. Ik ben heel erg blij met onze samenwerking en zou je zeker aanraden bij anderen. Je bent een fijn persoon om mee samen te werken. Dank je wel.”

Floor

Unitrip Coaching

“Michelle heeft mij geholpen met mijn e-mail funnel in Mailblue. Ik ben met Michelle gaan werken omdat de persoon die voor mijn bedrijf advertenties maakt op social media haar heeft aangeraden. Michelle is een harde werker en had al heel snel mijn funnel in elkaar gezet. Ik hoefde haar weinig instructies te geven. Ik merkte echt dat ze veel verstand en kennis heeft over haar vak.

Ik vond het heel fijn om met Michelle samen te werken. De communicatie tussen ons ging ook heel vlot en ze stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ze heeft ook een filmpje opgenomen waarin ze duidelijk heeft uitgelegd hoe alles in Mailblue werkt. Superfijn en handig om dit terug te kijken.

Ik raad iedereen aan die een eigen bedrijf heeft en hulp nodig heeft met funnels maken om samen te werken met Michelle. Ze is echt een topper!”

Kristy

Kristy Weterings

“Michelle is een enorm betrokken en enthousiaste vrouw die ondernemers graag helpt in het versoepelen van werkprocessen. Ze weet de puzzelstukjes in elkaar te leggen en neemt je ‘technische zorgen’ letterlijk uit handen. Als je zaken voor je bedrijf wilt uitbesteden dan zijn dit vaak de dingen die heel veel tijd en energie vragen. Maar je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden, Michelle weet in de meeste gevallen al hoe het wiel draait. En anders zoekt ze het in een mum van tijd voor je uit. Een aanrader dus om juist met deze leuke vrouw te gaan samenwerken als je bijvoorbeeld je betalingssystemen, mailblue of wordpress perikelen wilt oplossen. EN als je meer inkomsten uit deze processen zou willen halen.”

Evelien

Evelien Hogers - Strategie & Fotografie

“Zonder Michelle had de lancering van de BestsellerClub pas volgend jaar plaatsgevonden! Alleen al door mijn verhaal te doen en uit de mailwisseling die volgde met haar kreeg ik overzicht in de automatiseringen die moesten worden opgezet tussen Huddle, Plug&Pay en MailBlue. Ze kon me precies en helder vertellen wat er ging gebeuren en hoe het werkte. Haar communicatie is erg fijn en ik raad Michelle dan ook zeker aan aan mensen zoals ik: online ondernemers die alleen maar frustratie halen uit het technische deel van hun bedrijf en er zo te veel tijd mee kwijt zijn. Schakel Michelle in en het is zo geregeld! :)”

Renske

Taalhoed

“Ik ben Michelle erg dankbaar voor de betrouwbare en deskundige hulp ze mij geboden heeft bij allerhande technische zaken waar ik (naast bloed, zweet en tranen) veel meer tijd aan besteed zou hebben, als ik het zelf had geprobeerd. Daardoor kon ik mij focussen op de dingen die ík belangrijk vond. Michelle’s manier van werken is duidelijk en ze levert wat ze belooft!”

Stefanie

Kindercoach Haarlem

“Ik ben ontzettend blij met de samenwerking met Michelle! Ze heeft aan weinig woorden genoeg, is snel en punctueel en denkt graag overal over mee. Ik laat mijn automatiseringen en techniek met een gerust hart aan haar over. En ze werkt ook nog eens super snel! Michelle is een topper, ik zou haar aan iedereen aanraden.”

Shelley

Hashtag Lifegoals

“Michelle is een fantastische ondersteuning in mijn business.
Zij pakt met plezier en enthousiasme juist die dingen op waar ik op blokkeer of in vast loop. Waardoor ik minder hobbels ervaar en vanuit flow kan creëren.
Ze is accuraat, denkt goed mee en is altijd bereid om een oplossing te vinden.
Het geeft een enorme rust en steun om te weten dat zij er is als (technische) ondersteuning. Ik raad haar bij al mijn collega-onderneemsters aan!”

Marije

Natural Flow Coaching

Michelle denkt goed met je mee hoe iets beter kan in je bedrijf en geeft ook suggesties als zij een beter alternatief in gedachten heeft dan je zelf had. Vervolgens helpt ze ook volledig met de implementering daarvan en is ze goed bereikbaar voor eventuele vragen die je nog hebt.

Sharon

Lady Lawyer

“Ik heb mijn samenwerking met Michelle als zeer prettig ervaren. Michelle is vriendelijk, betrouwbaar en biedt hulp op maat. Ik ben erg tevreden met het werk dat zij voor mijn website heeft gedaan. Daarbij kan ze haar kennis op een begrijpelijke manier overdragen. Door Michelle’s duidelijke instructie weet ik hoe mijn systemen werken en hoe ik daar zelfstandig mee aan de slag kan gaan, heel fijn!”

Marlot

Marlot van der Goot

“Michelle heeft me enorm goed geholpen met het technische gedeelte van het inrichten van mijn funnel en het aanmaken van verschillende automatiseringen. Wat een rust heeft dat me gegeven! Dankjewel. Aanrader:)”

Marissa

The Money Mate

Michelle heeft me als technisch VA onwijs goed geholpen met het regelen van mijn betalingssysteem voor mijn online programma en het maken van de funnel. Ze is super snel, denkt goed mee en heel prettig om mee samen te werken. Absolute aanrader als je het technische fundament goed wil hebben staan en ruimte in je hoofd over wil hebben voor waar je goed in bent!
Larissa

Larissa Ruwiel

“Zowel voor een klant van mij als voor mijzelf heeft Michelle super fijn de technische kant geregeld van een aantal dingen. Zoals een koppeling tussen Wix en Mailblue. De systemen leken ons flink tegen te werken, maar Michelle zorgde ervoor dat het hoe dan ook lukte! Ze reageert snel, zoekt zelf naar fijne oplossingen en snapt wat je wil. Kortom, Michelle is your girl!”

Rosanne

Rosanne Boxum

“Sinds maart 2021 werk ik met Michelle en het is nu al mijn beste beslissing van het jaar. Als webdesigner was ik veel tijd kwijt aan kleine aanpassingen en onderhoud uitvoeren op websites van mijn klanten. Hierdoor hield ik steeds minder tijd over voor hetgeen wat ik het allerliefst doe: websites designen en bouwen. Michelle heeft deze werkzaamheden voor mij overgenomen en daarmee neemt ze me enorm veel uit handen. Ze pakt alles enorm snel op en werkt op dezelfde manier als ik. Door de tools die zij gebruikt, verloopt onze samenwerking heel soepel. De communicatie is helder, Michelle is direct en adrem, precies waar ik van jou.

Michelle heeft bovendien ook veel kennis van andere tools zoals emailmarketingsystemen, waardoor ze ook koppelingen kan maken tussen websites en aanvullende systemen.

Ben je op zoek naar iemand die jouw technisch werk uit handen kan nemen? Dan raad ik Michelle absoluut aan!”

Loes

Online by Louise

“Sinds Michelle deel is van team Gouden Lijntjes loopt alles technisch zoveel soepeler!

We zijn met Michelle gestart om alles wat we ingericht hadden in MailBlue, Plug&Pay en Huddle uit te zoeken en strak te trekken. Dit was een flinke klus, maar nu kunnen we er echt op vertrouwen dat alles wat er staat ook echt klopt en goed aan elkaar gekoppeld is. Daarnaast is het onwijs fijn dat we altijd op Michelle kunnen rekenen als er ergens een hiccup in een van de systemen zit. Onze vragen worden altijd snel en accuraat beantwoord, waardoor we ons veel minder zorgen maken. Tot slot heeft Michelle er mede voor gezorgd dat de lancering van onze nieuwste cursus echt op rolletjes liep. Aan de hand van een kort lijstje stond binnen no-time alles klaar om mee aan de slag te gaan. Het ging zelfs zo soepel dat we wel 2x hebben gevraagd of we écht niets waren vergeten 😉 We zijn onwijs blij met de expertise van Michelle, ze is een hele fijne aanvulling op ons team en een grote verbetering in de service die we onze klanten kunnen bieden.”

Anne (&Team)

Gouden Lijntjes

“Michelle en ik kenden elkaar al een tijdje en toen ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen met Mailblue voelde ik dat dit een goede match zou zijn door de fijne persoonlijkheid van Michelle. Ik twijfelde op het begin nog of ik het technische stuk van Mailblue niet zelf zou doen, maar besloot dat je soms dingen moet loslaten om verder te groeien. Inmiddels werk ik al een poos samen met Michelle en ben super tevreden. Michelle pakt alle technische kanten van Mailblue op, zodat er meer tijd en ruimte over blijft voor het creatieve en strategische stuk vanuit mijn kant. Mijn ebook funnel loopt automatisch en mijn webinar funnel ook. Hierdoor hoef ik hier verder geen tijd in te stoppen. Het fijne aan de samenwerking is dat ze ook snel reageert, ook als er technisch iets niet helemaal goed gaat en dat ze ook duidelijk aangeeft hoelang iets haar gaat kosten en wanneer ze dit gaat doen. Communicatie met je team is super belangrijk en bij Michelle zit dat helemaal goed. Gun jezelf een samenwerking met Michelle, want dit gaat je tijd opleveren zodat jij je kunt focussen waar je echt goed in bent.”

Manon

Modern Story

“Als ondernemer moet je zelf bijna alles kunnen, ik heb daarom ook zelf mijn website gebouwd maar op technisch gebied kwam ik er zelf niet uit. Daarom was ik op zoek naar een technisch VA en werd Michelle door een collega ondernemer aangeraden. Michelle werkt snel, denkt met je mee en heeft mijn onderneming een stuk makkelijker gemaakt d.m.v. automatiseringen. Daarnaast is het ook heel erg fijn samenwerken met Michelle! Wil jij meer geautomatiseerd hebben in jouw onderneming? Dan is Michelle jouw persoon.”

Jessica

JessWorks

Michelle hielp me afgelopen week vliegensvlug met het instellen van bepaalde dingen op mijn website. Echt een topper die goed haar werk uitvoert. Blij mee!

Bertina

Studio Silver Linings

“Ik werk inmiddels al een jaar samen met Michelle als mijn technische VA. Ze is ontzettend snel en denkt graag mee hoe we mijn business beter en sneller kunnen inrichten. Ik vind het erg fijn als iemand snel kan schakelen en duidelijk grenzen kan aangeven, dat kan Michelle!”

Sacha

BijSacha

“Ik werk ondertussen al een aantal maanden samen met Michelle. En wat is Michelle een fijn en kundig persoon. Ze denkt altijd in mogelijkheden en pakt alles zorgvuldig aan. Ik ben zo dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen want ze denkt echt met me mee en komt altijd met oplossingen. Door haar heb ik zoveel rust en vertrouwen en weet ik dat het werk in goede handen is. Zelfs als ik met last minute ideeën kom staat ze altijd voor me klaar :). Ik zou echt iedereen Michelle aanraden want het is echt een top mens persoonlijk maar ook vakkundig.”

Dzanella

Dzanella Tihic

“Michelle heeft me geholpen bij het opzetten van mijn online (Huddle) community, de automatisering van mailings voor mijn Masterclass (in Mailblue) en de aanmeldingen voor mijn Wondervrouwen programma – iets waar ik zelf – laat ik het maar zo zeggen – 0 affiniteit mee heb ;-). Michelle is geduldig, begripvol, super makkelijk bereikbaar en reageert snel via WhatsApp. Ze heeft processen voor mij veel simpeler en makkelijker gemaakt. Ik zou haar zeker aanraden als je tijd wilt besparen in je business en een betrouwbare, toegewijde expert zoekt die ook nog eens mega benaderbaar is!”

Fleur

Fleur Brunninkhuis

“Ik bedenk aan de lopende band nieuwe (marketing) projecten en producten. Superleuk, maar ik liep altijd vertraging op aan de technisch kant. Het uitzoeken, klaarzetten, problemen oplossen… ik werd er niet blij van. Michelle gelukkig wel! Ik ken haar al langer en wist dat ik haar 100% kan vertrouwen, zowel als persoon als de kwaliteit van het werk dat ze levert. Ik kan soms een beetje een controlfreak zijn en vinden dat ik het zelf allemaal het beste kan, dus ik vond het best spannend om iemand in te schakelen. Daarom ben ik zo blij met Michelle: aan haar kan ik het werk zorgeloos uitbesteden.”

Karlijn

Vogelvrij ondernemen

“Ik had altijd een lange to do-list met technische dingen. De meeste kon ik zelf doen. Maar ik had er alleen geen tijd voor. Daardoor werkte ik altijd alleen aan de prio’s. Daarnaast was het voor mij ook niet de allerleukste klus om te doen. Toen ik de samenwerking met Michelle aanging merkte ik hoe fijn het was om ook deze klusjes uit handen te geven. Dingen die je zelf misschien wel kan, maar niet altijd leuk vindt. Door Michelle was het meerendeel van de to-do-list binnen no time weggewerkt. En natuurlijk ook veel sneller dan ik het ooit had kunnen doen. In de tijd daarna heb ik blindelings op Michelle kunnen vertrouwen. Ik wist dat het werd geregeld als ik iets doorstuurde. Het is ontzettend fijn om je niet meer druk te hoeven maken om de techniek. Een aanrader voor elke ondernemer!”

Simone

Pluk

“Ik zat in een traject met een business coach en wilde graag vaart maken met mijn online marketing strategie om zoveel mogelijk uit dit traject te halen. Waar ik tegenaan liep was de techniek van het aanpassen van mijn website: ik weet er weinig van en ik vind het ook niet leuk om te doen. En daarbij zou het me mega veel tijd gaan kosten, die ik op dat moment niet had. Ik werd getipt door mijn coach om contact op te nemen met Michelle. Zij heeft toen snel een kennismakingsgesprek ingepland. Ze begreep precies wat ik bedoelde. Echt heel fijn! Daarna heeft Michelle voor mij de complete restyling van mijn website gedaan (nieuwe logo/huisstijl doorgevoerd), nieuwe salespagina’s gemaakt en de koppeling met MailBlue gemaakt voor mijn mail funnel. Resultaat: mijn website staat nu als een huis met mijn whitepaper als gratis weggever en een super mail funnel erachter. Volledig geautomatiseerd. Laten die klanten maar komen!

Waarom zou ik Michelle als technische VA aanbevelen?

1. Ze kan snel schakelen en begrijpt wat je bedoelt.
2. Ze is goed in haar vak.
3. Ze communiceert helder over de gemaakte afspraken.
4. Ze is een super aardige meid!

Tot slot: Als je een VA inschakelt, bevordert dat sowieso de groei van je bedrijf!”

Vera

Vevice communicatie

“Nadat mijn vorige VA van de aardbodem verdwenen was, had ik mijn twijfels om weer met iemand samen te gaan werken. Maar ja, zelf heb ik echt geen technische skills… Na een oproep in een Facebookgroep kwam ik met diverse personen in contact en Michelle sprong eruit. Ik werk alleen samen met mensen met wie ik een persoonlijke klik heb en dat is bij Michelle zeker het geval. Ze heeft aan een half woord genoeg en begrijpt precies wat ik voor ogen heb. Daarnaast is ze ontzettend creatief en brengt ook zelf ideeën aan. De samenwerking verloopt super. Mensen weten mijn site beter te vinden, ik krijg regelmatig complimenten over de sfeer die de site uitstraalt. Dat is toch echt aan Michelle te danken! Ook alle koppelingen met programma’s verzorgt ze moeiteloos. Ik krijg al grijze haren bij het idee dat ik het zelf zou moeten doen.

Zoek je een technisch VA die weet waar ze het over heeft en ook nog een ontzettend leuk mens is om mee te werken? Dan moet je bij Michelle zijn! Maar pik niet alle uren in want ik wil haar niet kwijt 😊”

Bianca

Gegrond Gezond

Zin om samen te gaan werken?

Wil je de mogelijkheden van het automatiseren binnen jouw bedrijf ontdekken? Ik denk met je mee en geef je advies. Welke mogelijkheden er zijn voor jou hangt volledig af van jouw bedrijf, je doelgroep en je werkzaamheden. Samen met jou bekijk ik graag welke puzzelstukjes we voor jouw bedrijf in elkaar kunnen leggen. Wil je gaan starten automatiseren want je doet op dit moment veel handmatig binnen jouw bedrijf? Dan is de Automatiseer scan een goede optie voor jou!

Wat zit er in een automatiseer scan?

Een uitgebreide vragenlijst waarin jij al je frustraties, taken en knelpunten kwijt kunt ter voorbereiding;

Een deep dive videocall van 45 minuten via Zoom waarin we onderzoeken waar de knelpunten zitten binnen jouw bedrijf en waar we kunnen zorgen dat jij meer tijd terugkrijgt door te automatiseren;

Een samenvatting van de vragenlijst en ons deep dive gesprek zodat je later alles nog rustig kunt teruglezen;

Je ontvangt daarbij 3 adviezen op maat van processen die jij kunt automatiseren binnen jouw bedrijf zodat jij gelijk aan de slag kan.

Prijs: €99 excl. btw